Opleidingen:

# EHBO

# Meldcode kindermishandling

# "Peuters in het wild" opgeleid

# Kindervoedingskundige

# Dunstan babytaal

# Acces Bars™practitioner

# Kindercoach in opleiding
 

📱  Altijd & eeuwig aan 't fotograferen

🍎  VERSLAAFD aan Pink lady appels

🎵  Zingt zonder schaamte (keihard) mee

🌈  Bekijkt het leven door een roze bril

☕️  Altijd in voor een cappuccino (⬅️ zelfs tijdens een modder parcours)

☀️  Zomermens in hart en nieren

 📚 Nooit uitgeleerd, altijd met neus in de studieboeken

Ik ben Eva (1982), hiervoor jaaaaaren met veel plezier werkzaam geweest in de zorgsector, maar ik besloot die carrière te staken nadat onze tweede dochter geboren werd. Naast de omscholing naar gastouder heb ik inmiddels ook een erkend diploma kindervoedingsadviseur en access bars™ practitioner op zak en ben ik momenteel bezig aan een opleiding tot kindercoach & NmG met peuters.

 

Bij ons thuis is het altijd (op een boze puberbui na ...) een gezellige, maar goed georganiseerde boel waar uw kind het zeker naar zijn/haar zin zal hebben ! Ik ben dol op koken, bakken en knutselen. Naast mijn baan als gastouder ben ik in mijn vrije tijd druk met het ontwerpen en maken van baby speel- en beddengoed en het bouwen van websites (je kunt maar veel hobby's hebben). Verder ben ik een echt buitenmens, we gaan er dan ook dagelijks lekker op uit, met de bakfiets of gewoon wandelend de paden op en lanen in (en stampen in de plassen !)

Ik bied een fijne, warme en vertrouwde plek voor uw kinderen, maar ook voor u als ouder maak ik graag tijd. Ons huis is volledig ingericht op kinderen en is, vooral dankzij de uiteenlopende leeftijd van onze eigen twee dochters, voor iedere leeftijd toegankelijk.

Er wordt hier niet gerookt.

  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now