top of page

Voor meer info over het uurtarief kunt u contact opnemen

Het tarief is inclusief: verse fruitmaaltijd/fruithap, lunch, verschillende soorten drinken, gezonde tussendoortjes, uitjes, avondmaaltijd, duurzaam speelgoed (veelal hout en natuurlijke materialen), vele uren per dag buiten & verzorgingsproducten.

Waar u zelf voor zorgt: luiers, babyvoeding en eventuele dieetproducten.

Kinderopvang Beleef is +- 46 weken per jaar geopend en die weken worden aan u gefactureerd naar contract. Tijdens deze weken is de door u gereserveerde plek voor uw kind gegarandeerd beschikbaar. Daarnaast worden de (gesloten) nationale feestdagen, vallend op reguliere opvangdagen, aan u doorgerekend -uiteraard ontvangt u hier gewoon kinderopvangtoeslag voor.

 

De dagen waarop Beleef ivm ziekte of vakantie gesloten is (zie agenda), worden NIET aan u gefactureerd.

Naast de kosten voor de opvang, betaalt u maandelijks bemiddelingskosten aan een gastouderbureau. Ik werk als zelfstandig gastouder met verschillende bureaus, en laat het dan ook aan u over een keuze te maken (echter, als de visie van het bureau niet past kunnen we in overleg een ander kiezen). Een gastouderbureau heeft voor mij voornamelijk een administratieve functie, maar daarnaast borgen zij de kwaliteit van de opvang die ik bied, dmv. een jaarlijkse risico-inventarisatie. Doordat ik hier ten alle tijden aan voldoe heeft u recht op kinderopvangtoeslag als u uw kind bij mij brengt.

bottom of page