top of page

Ingmar (1975) Mijn beste vriend en partner. Hij steunt mij in alles wat ik wil bereiken en stond dan ook vanaf dag één achter mij in deze nieuwe uitdaging. Hij werkt bij een bedrijf in de maritieme sector in Alblasserdam en is vanwege de fikse reistijd veelal niet aanwezig tijdens opvangdagen.

Féline (2006) Mijn lieve, energieke oudste dochter is een allemansvriend. Ze is gek op bijna elk dier (behalve spinnen en wespen), dol op tekenen, macarons bakken, tiktok en uuuuuuuuren shoppen, bellen & terrassen met vrienden en vriendinnen. Ze doet een opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (er vallen geen appels onder perenbomen hihi) en wil daarna misschien nog naar de pabo.

Babette (2014) Mijn lieve jongste dochter is creatief - ze is altijd wel iets aan het knutselen, maar daarnaast dol op buitenspelen en komt vaak thuis met een schat in de vorm van tak of steen. Ze kijkt vaak eerst even de kat uit de boom in tegenstelling tot haar grote zus, maar verandert als het ijs eenmaal gebroken is in een echte kletskous.

bottom of page