top of page
69368198_1078313822364842_66128141375105

We brengen regelmatig een bezoek aan de Wasvenboerderij, spelen in de speeltuinen rondom huis, plukken bloemen, kijken naar de koeien bij de Zegge, picknicken bij de Karpendonk, doen boodschapjes op de donderdagmarkt om de hoek, ontbijten bij Intratuin, nemen de trein om eens ergens anders rond te kijken en we lenen boekjes bij de bibliotheek. 

 

Ook zijn we vaste gezichtjes bij de bewoners van Vitalis Berckelhof. We staan daar geregistreerd als vaste vrijwilligers, waardoor we altijd welkom zijn in de pluktuin en zandbak, maar ook voor een kopje thee in het restaurant wanneer we bijv. op bezoek gaan bij de mensen op de dagverzorging & gesloten afdeling "kleinschalig wonen" om daar wat leven in de brouwerij te brengen. (klik voor meer info op "jong ontmoet oud")

 

Veelal tijdens de dutjes vertoeven we natuurlijk "gewoon" thuis. Naast het buiten spelen, spelen met de houten keuken, het kunsten doen op de gymnastiekmat en het bouwen met duplo/ houten blokken, knutselen we veel, en bakken en kokkerellen (kookclub) we er op los.

 

Voorbeelden van activiteiten 'buiten de stamgroep':

Met collega's houd ik af en toe gezamenlijke (thema)middagen (met toestemming van GGD Eindhoven), of plannen we een wat grootser uitje naar bijvoorbeeld een speeltuin of leuk evenement. Dit maakt dat de kinderen naast de "stamgroep" ook met andere kinderen om gaan en geeft ons een paar extra ogen bij uitstapjes. 

bottom of page