Je leeft je leven snel. Je hebt eigenlijk alles goed voor elkaar, een goede baan, een mooi huis,  veel vrienden en je onderneemt van àlles - Pinterest Perfect & instagrammable - maar er knaagt iets..  een gevoel van onrust, ontevredenheid. Echt genieten doe je niet. Je zou je toch gelukkig moeten voelen?

Ik help je ontdekken waar dat gevoel vandaan komt. Samen kijken we naar de oplossing voor jouw probleem. Eigenlijk ligt de  oplossing voor dit soort problemen in jezelf, JIJ bent degene die wat zult moeten veranderen. Maar als het eenvoudig was, had je het allang zelf opgelost. Ik help je bewust te worden en te werken aan de oplossing die voor jou werkt.

Life coaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar het zet je ook in beweging. Je leert meer rust, energie en vreugde ervaren en je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou ècht om gaat. Je laat het geluk toe en kan weer genieten van jouw leven.

Mijn ervaring leert dat er na een aantal life coaching gesprekken over een periode van 3 tot 4 maanden nieuwe inzichten worden verkregen en concrete veranderingen worden doorgevoerd. Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we af waarop je gecoacht wilt worden, en aan het eind van ieder gesprek maken we steeds concrete afspraken. 

  • Informatief gesprek (30min) gratis

  • Intakegesprek (60min) 65 euro

  • Coachingstraject (60min) 105 euro

  • Schriftelijk verslag (op verzoek) 70 euro

21032756_664143340448561_855064248487550