top of page
72469451_1111872245675666_73922941327203

Als ouders wil je op de eerste plaats dat het goed gaat met je kind. Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en coaching kan je handvatten geven om een passende insteek te vinden om je kind en jezelf beter te  begrijpen. 

LAAGDREMPELIG, KORTDUREND EN OPLOSSINGSGERICHT

Ik help kinderen terug naar hun echte, vrolijke zelf en bied ondersteuning bij voedingsproblematiek. Als coach werk ik met ouders samen in een coachingstraject waarmee we de unieke kwaliteiten van het kind op eigen kracht en eigen tempo weer naar de voorgrond halen. 

 

We leven in een maatschappij waarin veel kinderen helaas niet zo gezond zijn als we zouden willen. Steeds meer jonge kinderen hebben overgewicht en voeding gerelateerde ziektes als diabetes. Dit komt natuurlijk ook door het veranderde "spelen", kinderen hebben allemaal een tv, tablet en of spelcomputer ter beschikking, maar voor het overgrote deel is het ons eetpatroon. Naast overgewicht kunnen er bij kinderen natuurlijk ook andere problemen spelen op het gebied van voeding. Denk maar aan de tweejarige peuter die op al het eten nee zegt, of een kind dat niets lust behalve tosti’s, een koemelkallergie die “gewoon” koken lastiger maakt, en wat te denken van jonge tienermeisjes die zichzelf te dik vinden - wat in hun geval vaak betekent stoppen met eten met alle gevolgen van dien. Ook in al die scenario’s kan ik als kindervoedingsadviseur een helpende hand bieden.

 

>> Uw kind gaat niet op dieet, het is immers nog in de groei. Ik help u en uw kind om gezondere keuzes te maken wat betreft voeding en beweging. We kijken samen wat we kunnen aanpassen, en vooral wat bij de leefstijl van jullie als gezin past. Zo kijken we stap voor stap wat nodig is en doorlopen we samen dit proces <<

 

 • Oppepper Ben jij benieuwt hoe je het voedingspatroon van je kind een upgrade kunt geven, maar heb je geen behoefte aan een “traject” dan is deze oppepper precies wat je zoekt. Je stuurt me een voedingsdagboek van zo’n 3 dagen, en ontvangt van mij een voorbeelddagmenu en een A4tje met tips om het patroon in haalbare stappen te verbeteren. 
  >Kosten € 35
   

 • Persoonlijk traject Vind jij een gezond kinderlijf belangrijk maar zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van gezonde voeding en vind jij het lastig de juiste keus te maken voor je gezin? Heeft jouw kind last van gezondheidsklachten zoals buikpijn, huidproblemen of vermoeidheid? Of is het avondeten veranderd in een strijdtoneel? 
  >Kosten € 65 (los consult)/ traject op maat vanaf € 149 
   

 • Workshop op maat De eerste jaren van een leven wordt de basis voor de gezondheid gelegd. Gezonde voeding is hier een heel belangrijke factor in. Niet alleen ouders hebben hier invloed op, maar ook scholen en de kinderopvang spelen een grote rol. Maar wat is gezonde voeding? Wat hebben kinderen nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen? Ik help graag door het huidige voedingsbeleid onder de loep te nemen. Samen kijken we hoe tussendoortjes en maaltijden gezonder kunnen worden. Soms kun je met een paar simpele aanpassingen eten zo veel gezonder maken! Ik geef advies over wat een opgroeiend kinderlijf nodig heeft en welke producten hierbij kunnen passen. Dit kan bijv. in de vorm van een presentatie of workshop. 
  >Kosten in overleg

bottom of page